KALENDER

 1. ons 23. mai 2018

  Nordlands-/lyngshest laget i Rogaland og Agder

  • B3 - Rekruttering
 2. man 21. mai 2018

  Nordlandshest/lyngshest i Midt Norge

  • B2 - Miljøtrening
 3. fre 27. apr 2018

  Øvre Buskerud Fjordhestlag

  • A3 - Innkjøring
 4. søn 15. apr 2018

  Nordlands-/lyngshest laget i Rogaland og Agder

  • B2 - Miljøtrening
 5. søn 15. apr 2018

  Nord østerdal dølahestlag

  • A3 - Innkjøring
 6. lør 14. apr 2018

  Førde Fjordhestlag

  • A2 - Tømmekjøring
 7. lør 14. apr 2018

  Førde Fjordhestlag

  • A3 - Innkjøring
 8. lør 14. apr 2018

  Alalaget for Lyngshest i Troms

  • A1 - Temming
 9. lør 14. apr 2018

  Vestoppland dølahestlag

  • A2 - Tømmekjøring
 10. fre 13. apr 2018

  Alslaget for Lyngshest i Troms

  • A0 - Grunnkurs for unghesteiere
Vis heile kalenderen

I etterkant av hvert kurs skal alle deltakerene sende inn deltakerliste sammen med rapporteringen via nettsiden, som en del av kvalitetssikringen av kursopplegget. Deltakerlista fylles ut (enten elektronisk som word-dokument eller for hånd for deretter å skannes inn som .pdf-fil) og lastes opp på nettsiden fra egen pc via Rapportering etter arrangement

Deltakarliste (word-fil) kan du finne her

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS