KALENDER

 1. fre 25. feb 2022

  Hemnes og Rana Dølahestlag

  • A2 - Tømmekjøring
  • A4 - Bruksprøvekjøring
 2. fre 14. jan 2022

  Hemnes og Rana Dølahestlag

  • A1 - Temming
  • A5 - Innridning
 3. ons 29. des 2021

  Alslaget for Lyngshest i Troms

  • A1 - Temming
  • A5 - Innridning
 4. lør 11. des 2021

  Akershus Dølahestlag

  • A2 - Tømmekjøring
  • A4 - Bruksprøvekjøring
 5. lør 11. des 2021

  Alslaget for Lyngshest i Troms

  • A1 - Temming
  • A5 - Innridning
Vis heile kalenderen

Unghestens behov

Lokallag Alslaget for Lyngshest
Dato start 2021-10-08
Kurs A0
Kursstad Skittenelv/Svarvaren
Instruktør/dommar Inger Sofie Andreassen
Adjunkt med over 35 års erfaring med avl og oppdrett av Lyngshest.
Avlsansvarlig i Alslaget og medlem i avlsutvalget under Landslaget.
Eier av Tromsø Lyngshest.
Kontaktperson Inger Sofie Andreassen, 97165505, insofi@online.no
Anna informasjon Kurset er oppstarten på en kursrekke vi ønsker å gjennomføre i en av Troms mest aktive avlsdistrikter for rasen N/L.
Vi har 4 føll, 5 åringer, 2 toåringer og 3 treårshingster i distriktet, i tillegg til flere unge hester som trenger å komme i gang med skolering.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS