KALENDER

 1. lør 13. nov 2021

  ottadalen

  • A00 - Følkurs
 2. lør 30. okt 2021

  Ørsta og Volda Fjordhestlag

  • A00 - Følkurs
 3. søn 03. okt 2021

  Rogaland og Agder

  • B3 - Rekruttering
Vis heile kalenderen

A4

Lokallag Ottadalen
Dato start 2021-09-18
Dato slutt 2021-09-19
Kurs A4 - Bruksprøvekjøring
B5 - Forberedelse kuskesertifisering
Kursstad garmo
Instruktør/dommar øyvind Landgraff
lang erfaring som både hestetemmer ruktør
Kontaktperson Hanne M. Engen, 41686711, han-mer@online.no
Anna informasjon Vi skal arrangere modul A 4 , veit ikke om det var den gamle pcn min eller det nye programmet som gjorde det vansklig for meg.. jeg mener å ha søkt tidligere, men ser ikke at vi er nevnt på kalenderen, så da har vel ikke søknaden kommet gjenneom!

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS