KALENDER

 1. lør 30. okt 2021

  Ørsta og Volda Fjordhestlag

  • A00 - Følkurs
 2. ons 11. aug 2021

  Alslaget for Lyngshest i Troms

  • A0 - Grunnkurs for unghesteiere
  • A3 - Innkjøring
 3. søn 30. mai 2021

  Indre Normør Fjordhestlag

  • B4 - Utstillingsforberedende kurs
 4. søn 23. mai 2021

  Sogndal Hestealslag

  • B2 - Miljøtrening
 5. lør 15. mai 2021

  Glåmdal Dølahestlag

  • B1 - Skeid
 6. tor 13. mai 2021

  Ørsta og Volda Fjordhestlag

  • A2 - Tømmekjøring
 7. tir 11. mai 2021

  Glåmdal Dølahestlag

  • A0 - Grunnkurs for unghesteiere
 8. lør 01. mai 2021

  Glåmdal Dølahestlag

  • A5 - Innridning
 9. fre 30. apr 2021

  Nordladshest/Lyngshest Østlandet

  • A0 - Grunnkurs for unghesteiere
  • A1 - Temming
 10. fre 23. apr 2021

  Nordladshest/Lyngshest Østlandet

  • A3 - Innkjøring
Vis heile kalenderen

Unghestkurs

Lokallag Nordladshest/Lyngshest Østlandet
Dato start 2021-04-30
Dato slutt 2021-05-02
Kurs A0 - Grunnkurs for unghesteiere
A1 - Temming
Kursstad Fredriksstad
Instruktør/dommar Trine Bøhnsdalen
Trine har mange års erfaring med trening av hest, og har spesielt jobbet mye med unghest. Hun har jobbet flere år for ulike westerntrenere i USA og Australia. Her hjemme har hun tidligere tatt imot hester i trening, og holder nå kurs i allsidig horsemanship. Hennes mål er å hjelpe deg med å forbedre relasjonen du har til hesten, slik at du og hesten skal være trygge, forstå hverandre og ha det gøy i hverandre selskap, uansett type hest, utstyr og gren.
Kontaktperson Camilla Winterseth, 95912551, aktivitetost@gmail.com
Anna informasjon Vi arrangerer grunnkurs fredag ettermiddag/kveld med påfølgende kursdager med tema temming lørdag og søndag.

KURSOPPLEGG:
Tre timer teori fredag kveld. Lørdag og søndag blir det i utgangspunktet en individuell time og en gruppetime pr. deltaker/hest.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS