KALENDER

 1. fre 20. nov 2020

  Kvinnherad Fjordhestlag

  • A2 - Tømmekjøring
  • A3 - Innkjøring
  • A5 - Innridning
  • B2 - Miljøtrening
 2. søn 15. nov 2020

  Indre Nordmør Fjordhestlag

  • A00 - Følkurs
 3. lør 14. nov 2020

  Midtre Nordfjord Fjordhestlag

  • A1 - Temming
  • A2 - Tømmekjøring
  • A3 - Innkjøring
  • B2 - Miljøtrening
 4. lør 07. nov 2020

  Ottadalen Dølahestlag

  • A0 - Grunnkurs for unghesteiere
 5. lør 07. nov 2020

  Østfold hesteavlsselskap og Østfold Fjordhestlag

  • A00 - Følkurs
Vis heile kalenderen

Helgekurs

Lokallag Kvinnherad Fjordhestlag
Dato start 2020-11-20
Dato slutt 2020-11-22
Kurs A2 - Tømmekjøring
A3 - Innkjøring
A5 - Innridning
B2 - Miljøtrening
Kursstad Rosendal
Instruktør/dommar Gunnar Bruland

Gunnar Bruland er utdanna køyreinstruktør fra Starum og har fleire års konkurranse erfaring. Han har i tillegg vært kusk på utvida bruksprøver for fjordhest og dølahest.
Kontaktperson Kari Øvstebø , 48184837, kari_ovstebo@hotmail.com
Anna informasjon Kurset er en flott anledning til å få jobbe mot kjøreprøve til utstillingssesongen. Samt er det en gylden mulighet å komme i trygge omgivelser med fagfolk som kan hjelpe i prosessen med innkjøring.
Det er og en fin arena til å spør om det en lurer på og en vil få mye faglig utbytte av det.
Det er en fin anledning å gi unghestene miljøtrening på nye steder med nye inntrykk.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS