KALENDER

  1. lør 05. des 2020

    Alslaget for Lyngshest i Troms

    • A5 - Innridning
  2. lør 28. nov 2020

    Hedemarken Dølahestlag

    • A1 - Temming
Vis heile kalenderen

Miljøtrening

Lokallag Nordlandshest/lyngshest i Midt Norge
Dato start 2020-08-29
Kurs B2
Kursstad Berg gård, Fjær,7822 Bangsund
Instruktør/dommar Ida Lauvsnes Fahsing
Ida Lauvsnes Fahsing, eier og driver av Berg Gård. Driver med hingster og unghest av rasen ordlandshest/lyngshest. I tillegg noe rideskole, stellekurs og aktivitet for barn/ungdom med ulike utfordringer. Er utdanna ved landbruksskole i tillegg utdannet miljøterapeut.
Har lang erfaring med hest, i de siste år kun drevet med unghingster/ vallaker. Trener de fram til kåring, utstilling og hingsteslipp. (Samt innridning av unghest, trener selv for Silje Bjørnvik som rir på høyt nivå i dressur)
Nestleder i lokallaget for NL i midt Norge.
Har et anlegg som passer fint for unghester, utebane + en enkel Skeid løype, utrafikkert turvei nede ved skog og elv der vi trener.
Kontaktperson Ida Lauvsnes Fahsing, 90470760, idalauvsnes@msn.com

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS