KALENDER

  1. lør 26. okt 2019

    Jæren Fjordhestlag

    • A00 - Følkurs
  2. søn 08. sep 2019

    Nordlandshest/lyngshest i Midt Norge

    • B2 - Miljøtrening
Vis heile kalenderen

Tømmekjøring Modul A2

Lokallag Ørsta og Volda fjordhestlag
Dato start 2018-11-01
Kurs A2
Kursstad Stall Soltun/Ørsta
Instruktør/dommar Even Myklebust
Even myklebust er vår lokale helt som sit med vanvittig mykje kunnskap innan unghest, samt det å gi unghestane ein god start på voksenlivet.
Kontaktperson Karen Røed , 47841597, kareroe8@hotmail.com
Anna informasjon Ørsta og Volda fjordhestlag har endeleg fått leigt eit område vi kan tilby medlemmane til nytt område er på plass.
Vi har planlagt å ha samlingar kvar torsdag framover. Håpar det går fint at søknaden kjem inn litt seint, dette fordi område ikkje har vore på plass å derfor vanskar med å planlegge.
Vi har kveldsøkter, men modulane går opp igjen. Dvs. vi skal ha modul a2 taumekjøring den 01.11 og 29.11.

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS