KALENDER

Vis heile kalenderen


UTSTILLINGSFORBEREDENDE KURS

Lokallag Nordlands-/lyngshest laget i Rogaland og Agder
Dato start 2018-05-10
Kurs B4
Kursstad Kalbergstallen, Kalbergvegen 187, 4355 Kverneland
Instruktør/dommar Arvid Reiersen
Arvid Reiersen. Arvid er dyrlege og har 25 års erfaring med hest, deriblant god erfaring med føll og unghester. Han har selv drevet oppdrett av hesterasen Nordlandshest/Lyngshest i mange år.
Kontaktperson Lise Åmodt, 9864859, lise@kklode.no
Anna informasjon Kursinnhold:
• Teori hvordan en utstilling foregår
• Presentasjon av hest på utstilling (hold, stell, mønstring)
• Hva dommeren ser etter
• Diskusjon om rasetype (preg, bevegelser og avlsmål)
• Demonstrasjonsmønstring av hest
• Vi øver på å mønstre hest
• Hvordan fòre hesten for å få utstillingsform

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS