KALENDER

 1. lør 14. apr 2018

  Førde Fjordhestlag

  • A2 - Tømmekjøring
 2. lør 14. apr 2018

  Førde Fjordhestlag

  • A3 - Innkjøring
 3. lør 07. apr 2018

  Førde Fjordhestlag

  • B4 - Utstillingsforberedende kurs
 4. lør 10. feb 2018

  Førde Fjordhestlag

  • A1 - Temming
 5. lør 30. des 2017

  Magni

  • A4 - Bruksprøvekjøring
 6. lør 16. des 2017

  gudbrandsdal

  • A3 - Innkjøring
Vis heile kalenderen

Utstillings-forberedende kurs hos Eid Fjordhestlag

Helgen 16.-17. april arrangerte Eid Fjordhestlag modul B4 - utstillingsforberedende kurs. Kurset ble holdt på utstillingsplassen og Årøyane. 

\r\n
\r\n

Det var Linda Beate Svoren som var arrangør av kurset, med Grunnar Bruland som instruktør. Dette kurset ble holdt som en forberedelse på unghestskuet på Breim. Alle deltakerene hadde med seg egne unghester som skulle stilles på skue. Det ble lagt vekt på oppstilling, at hesten skulle ha fokus på utstiller og hvordan man best viser gangarter for hver enkelt hest. Til slutt hadde de en samling der de gikk igjennom hva de hadde gjort og hvilke ting som er lurt  å ta med seg videre. I tillegg til mønstringstrening var det noen av hestene som også fikk øvd seg på kjøreprøver og bruksprøver. 

\r\n

Alle var fornøyde med kurset, og kurslederene har fått gode tilbakemeldinger. Alle hestene som var med fikk vist seg flott fram på Breim. 

\r\n

\r\n

h2

\r\n

h3

\r\n

h4

\r\n

h5

\r\n

h6

\r\n

h7

\r\n

h8

\r\n

 

Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag Landslaget for nordlandshest/lyngshestLandslaget for dølahest

 

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Veir AS