Kalender
lør okt 17 @08:00 -
Eid Fjordhestlag

lør okt 17 @08:00 - 17:00
Sauda og omland dølahestlag

søn okt 18 @08:00 -
Eid Fjordhestlag

søn okt 18 @08:00 - 17:00
Sauda og omland dølahestlag

fre okt 23
Ottadalen dølahestlag

lør okt 24 @08:00 -
Ottadalen dølahestlag

lør okt 24 @08:00 -
Akershus dølahestlag

lør okt 24 @08:00 -
Nordlands-/lyngshest laget i Rogaland og Agder

 
Nyhende
Arkiv
 
Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsida er tenkt å vera ein ressurs for deg som driv eller vil driva med unghest. Unghest.no vil fungera som ein base med nyttig informasjon om bruk og hald av unghest.

Unghest.no er resultatet av eit samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å auka interessa for hald og bruk av unghest. Målet er å stimulere til auka aktivitet i lokallaga og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lesa meir om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsida.

På unghest.no vil du finna artiklar om blant anna trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillingar, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av stønad, til kurs sjå i menyen øverst på sida. 

Dersom du vil gje ei tilbakemelding på nettsida, eller dersom du har ein ide til kva som burde ha vore her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag
Landslaget for nordlandshest/lyngshest
Landslaget for dølahest
Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Jørn Holm