KALENDER

lør mai 07
Møre og Romsdal Dølahestlag

søn mai 08
Møre og Romsdal Dølahestlag

ons mai 11
N/L Rogaland og Agder

lør mai 21
Ottadalen

søn mai 22
Glomdalen Dølahestlag

søn mai 22
Ottadalen

 • Modul A0 hos Glåmdal Dølahestlag
  Modul A0 hos Glåmdal Dølahestlag

  Modul A0 er et grunnkurs for unghesteiere.

  13.04.16 reiste en gjeng fra Glåmdal Dølahestlag til Bjerkedyrehospital på besøk for å se på deres fasiliteter og stille veterinær Birgitte Myhre spørsmål angående unghest. 

  Les mer...
 • Modul A2 hos Vestoppland Dølahestlag
  Modul A2 hos Vestoppland Dølahestlag

  12.-13. mars 2016 arrangerte Vestoppland Dølahestlag unghestkurs modul A2. Den går ut på tømmekjøring. Kurset tok sted på Lerud i Raufoss og det var 9 hester som deltok. Deres instruktør var Knut Karsen.

  Les mer...
 • Unghestkurs på Starum

  Helgen 6. og 7. februar arrangerte Dølahestlag i regi av Irene Skaugerud modul A1 - temming på Norsk Hestesenter, Starum. 

  image4 kopi

  Les mer...

 
Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag
Landslaget for nordlandshest/lyngshest
Landslaget for dølahest
Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Jørn Holm