Kalender
lør okt 25 @08:00 - 17:00
Vestfold Dølahestlag

søn okt 26 @08:00 - 17:00
Vestfold Dølahestlag

lør nov 01 @08:00 - 17:00
Nordlandshest/Lyngshest i Midt-Norge

lør nov 01 @08:00 - 17:00
Hol og Ål Fjordhestlag

lør nov 01 @08:00 - 17:00
Jæren fjordhestlag

søn nov 02 @08:00 - 17:00
Jæren fjordhestlag

søn nov 02 @08:00 - 17:00
Hol og Ål Fjordhestlag

lør nov 08 @08:00 - 17:00
Nord-Østerdal Dølahestlag

 
Nyhende
 • Hestens dag med Glåmdal dølahestlag
  Hestens dag med Glåmdal dølahestlag

  Glåmdal dølahestlag i samarbeid med Grue travklubb arrangerte rekrutteringsmodul i forbindelse med Hestens dag på Nøkleberget travbane. Publikumstallet nærmet seg 1000 besøkende, så det må en sannelig si seg fornøyd med!


  Les mer...
 • Nye kursmoduler
  Nye kursmoduler

  Fokus Unghest kan nå tilby tre nye kursmoduler - bruksaktivitet, miljøtrening og rekruttering - som er åpne for søknader om tilskudd. Husk at dere må opprette ny bruker når dere skal logge dere inn på søknadssidene våre.


  Les mer...
 • Velkommen til nye nettsider!
  Velkommen til nye nettsider!

  Fokus Unghest har fått nye nettsider for bedre funksjonalitet, og vi håper dere liker det nye utseendet på sidene våre. Det er ingen store strukturelle endringer, så dere vil raskt kjenne dere igjen. Men det har fått noen praktiske konsekvenser for søknader om tilskudd.


  Les mer...
Arkiv
 
Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsida er tenkt å vera ein ressurs for deg som driv eller vil driva med unghest. Unghest.no vil fungera som ein base med nyttig informasjon om bruk og hald av unghest.

Unghest.no er resultatet av eit samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å auka interessa for hald og bruk av unghest. Målet er å stimulere til auka aktivitet i lokallaga og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lesa meir om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsida.

På unghest.no vil du finna artiklar om blant anna trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillingar, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler og reglement for utbetaling av stønad til kurs sjå her: Unghestkurs. Vil du arrangere bruksøvingar for unghest? Korleis du kjem i gang finn du her: Unghestøvingar

Dersom du vil gje ei tilbakemelding på nettsida, eller dersom du har ein ide til kva som burde ha vore her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag
Landslaget for nordlandshest/lyngshest
Landslaget for dølahest

 

Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Jørn Holm