KALENDER

søn apr 30
B4 - Utstillingsforberedende kurs, Gjerdrum

lør mai 13
A1 - temming, Bardu

søn mai 14
A1 - temming, Bardu

lør jun 03
A2 - tømmekjøring, Nasjonalt Senter for N/L-hest

søn jun 04
A2 - tømmekjøring, Nasjonalt Senter for N/L-hest


Hendelseskalender

Forrige måned Forrige dag Neste dag Neste måned
Vis etter år Vis etter måned Vis etter uke Vis i dag Søk Hopp til spesifikk måned

B2 - Miljøtrening og B4 - Utstillingsforberedende kurs, Nasjonalt Senter for N/L-hest

Fra Lørdag 08 April 2017
Til Søndag 09 April 2017

Instruktør: Inger Gåre
ridelærer og dommer (både innenfor dressur og utstilling)
daglig leder og eier av stall kjærnes, hvor èn av tre ungheststasjon-prosjekter hører til.

Kurs med tanke på utstillingene som arrangeres iløpet av året i troms. først hingsteutstillingen, deretter hoppeutstillingen til høsten.

Legger opp miljøtrening etter hva man kan forvente å se og oppleve på utstilling.

For å forberede hester men ikke minst også eiere på hva som forventes av dem på en utstilling og hvordan det hele foregår.

Sted : Nasjonalt Senter for N/L-hest
Kontakt : Kontaktperson Sigrid Halvorsen, tlf 40473788, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Arrangør: Alslaget for Lyngshest i Troms

Tilbake

 
Velkommen til Fokus unghest!

Denne nettsiden er tenkt å være en ressurs for deg som driver eller vil drive med unghest. Unghest.no Vil fungere som en base med nyttig informasjon som bruk og hold av unghest. 

Unghest.no er resultatet av et samarbeid mellom Norges Fjordhestlag, Landslaget for dølehest og Landslaget for nordlandshest/ lyngshest. Bakgrunnen for prosjektet er behovet for å øke interessen for hold og bruk av unghest. Målet er å stimulere til økt aktivitet i lokallagene og tilby kunnskap om trygg trening av unghest. Dersom du vil lese mer om Unghestprosjektet, ta ein kikk til på menyen øverst på nettsiden.

På unghest.no vil du finne artikler om blant annet trening, fôring og stell av unghest, samt informasjon om kurs, utstillinger, tips til treningsprogram, råd om oppstallingsformer og andre ting.

Vil du at ditt lokallag skal arrangere unghestsamling/kurs? Ta kontakt med styret i ditt lokallag! For informasjon om ulike kursmoduler, og reglement for utbetaling av støtte, til kurs se i menyen øverst på siden. 

Dersom du vil gi ei tilbakemelding på nettsiden, eller dersom du har en ide til hva som burde ha vært her, send oss gjerne tips på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Norges fjordhestlag
Landslaget for nordlandshest/lyngshest
Landslaget for dølahest
Unghest.no er eit samarbeid mellom  Norges Fjordhestlag - Landslaget for Dølehest - Landslaget for Nordlandshest/ Lyngshest - Norsk hestesenter Webdesign: bbd.no  Nettløsning: Jørn Holm